purple nails

Har precis spenderat de tre senaste timmarna med att köra till Kista, vara där i två timmar och sen köra hem. Det har blivit mycket körande de senaste dagarna men det är ju bara bra, en massa träning.

Sitter just nu och lyssnar på vinnarbidraget i ESC, riktigt bra ju! I gotta tell you how I feel about you, 'cause I, oh I can't go a minute without your love!

Imorgon blir den sista riktiga skoldagen för mig, innan studenten. Underbart, kunde dock haft en sovmorgon som uteblev av onödiga skäl. Får reda på fyra betyg till och sen bär det av hemåt igen för att kanske sola lite på baksidan om det är fint väder eller kanske skriver jag lite, vem vet? Jag har ju inte läxor så jag kan nästan göra vad jag vill!

Det luktar nagellack i hela rummet, bara för att jag var tvungen att prova det nya nagellacket jag köpte idag. Inte riktigt förgen jag tänkte mig men jag gillar den i alla fall, den blir bra till sminkningen som ska på för studenten.
Längtaaaar!

mcfly i lisabon!

Det är förmodligen väldigt onödigt att påpeka att jag ville vara där - längst fram!1. Kolla Toms kläder *smälter*
2. Kolla Dannys glasögon *smälter lite till*


. . . . . . . . . . . . . . . . . . .Skulle verkligen inte ha något emot att mörda någon nu...


SOL!

Äntligen känns det som sommar, på riktigt! inga läxor, massa sol, musik, sommarkänslor all over! Underbart!

Idag ska jag få köra till Bålsta, ursch, läskigt! Men det blir gamla vägen då så ja slipper mototvägen, thank God!kokar!

Just nu är jag på så sjuk dåligt humör. Varför kan jag inte få vara det utan att alla lägger sig i? Varför kan jag inte få vara det utan att det är något fel? Är det bara jag som har en dålig dag någon gång eller?

Fantastisk hur tre personer kan förstör någon annans dag, bara sådär!

Folk och deras sjuuuuuuk onödiga kommentarer alltså. Ursäkta mig att mitt liv inte är perfekt! Förlåt så hemskt mycket.

Nu ska jag städa, det enda som hjälper när jag är riktigt arg!

promenad

Kan inte fatta att det är en vecka kvar till studenten. En vecka! Det är verkligen ingenting. Det känns som om dagarnar bara flyger iväg nu, precis som om tiden vet att jag inte vill att det ska ta slut. Har så mycket jag vill göra men så liet av det kommer faktiskt att hända, synd där.

Tog en promenad med Nixon idag, passade på att rensa huvudet lite, underbart väder! Passade på att ta lite bilder också!jag tror inte att du förstår

Jag tror inte att du förstår precis hur mycket jag älskar dig.
Jag tror inte du vet att jag säger det just därför.
Jag tror inte att du förstår att jag vill vara med dig.
Jag tror inte du vet varför det råkar vara så.
Jag tror inte att du förstår hur mycket du betyder för mig.
Jag tror inte du vet hur det kan komma sig.
Jag tror inte att du förstår att jag bryr mig om dig.
Jag tror inte du vet att det är därför jag gör som jag gör.
Jag tror inte att du förstår att det svalnar.
Jag tror inte du vet att det är därför jag kämpar för den gnista som finns kvar.
Jag tror inte att du förstår att jag börjar tröttna.
Jag tror inte du vet att det är det jag fruktar mest.
Jag tror inte att du förstår att jag måste vara nära dig.
Jag tror inte du vet hur mycket jag saknar dig.
Jag tror inte att du förstår att det känns som om du inte bryr dig.
Jag tror inte du vet om det själv men jag känner det.
Jag tror inte att du förstår att det är det sista jag vill just nu.
Jag tror inte du vet att det är därför jag kämpar.
Jag tror inte att du förstår att jag älskar dig.
Jag tror inte du vet precis hur mycket jag älskar dig.


lyckan är total!

Idag har varit ytterligare en underbar dag som helt enkelt inte kunde varit bättre! Har bara två uppgifter kvar, en tills imorn och en tills om en vecka, Peter lovade att skriva mitt referens brev tills nästa år när jag söker till Skottland igen och det är underbart väder! Ske dessutom på skiva ikväll, jag har en bra hårdag och det verkar inte vara några problem vad gällade det än så länge! Det börjar till och med gå över - kanske var det bara en fas. Det känns underbart!

Filosofiprovet. Det är nästa sak på tapeten. Måste göra klart sista instuderingsfrågan innan halv 10 när jag ska bussen så att jag slipper göra den imorn på håltimmen innan provet.

Tänk att fyra ord kan göra så mycket för en människa.skoooor!

Har haft en jättretrevlig dag med Sofia idag, tack för det! Vi var i Upplands Väsby och kollade runt lite. Hittade ett par skor till studenten så nu är outfiten äntligt fulltalig!

Mådde inte så bra imorse med tanke på att jag var ut med Marcus, Mari och Robin igår, och då brukar det sluta så, men jag hade en jättetrevlig kväll.

Men nu blir det åter till pluggandet! Kan inte fatta att det är typ 4 riktiga skoldagar kvar för mig innan det tar slut. Mmm, lite ångestfyllt är det nog!

nixon♥

Hittade lite bilder från när jag var ute med Nixon här om dagen när jag rensade mobilen. Det var en del bilder jag tyckte om så de tänker jag lägga upp. Resten var kvaliten alldeles för dålig. Den är inte den bästa på de här heller men det är trots allt en mobilkamera!
Underbar kvälls-sol den dagen!
Sen tre små bilder jag tog igår när jag gick hem ifrån skolan bara för att jag har haft en så bra dag idag.vet du vad? jag bryr mig inte!

Varför har vissa människor ett sånt stört stort behov av att få andra människor att må dåligt? Kan man inte bara acceptera varandra somv i är, utan att komma med onödiga kommentarer och löjliga påståenden? Undrar bara?

wee!

För ungefär en timme sen blev jag på super humör! Kunde berott på en sockerkick men jag är övertygad om att det var för att jag fick svar från Skottland där Mr. Blake svarade på mitt mail. Jag kom inte in i Skottland för att jag inte kunde tillräckligt, för att min engelska inte var bra nog. Jag kom inte in för att det var för många som sökte! Jag kan inte ens beskriva hur glad jag blev över att få det svaret!

Jag ska se till att få mer erfarenhet och sånt under året som kommer, sen blir det bara att söka nästa år igen!

say what?

Sitter och försöker göra instuderingsfrågorna i filosofi eftersom att vi har prov i Kunskap och Vetenskap nästa vecka, så hittar jag det här stycket.

"En pessimistisk tanknegång ser ut på följande sätt. Vad gäller är att åberopa något som stöder sanningen hos en ifrågasatt trosföreställning. Den enda rimliga kandidaten är en annan trosföreställning ut vilken den ifrågasatta följer. Men därmed har vi inte löst problemet utan bara skjutit frågan om berättigande till att gälla den nya trosföreställningen. Denna kan visserligen i sin tur stödjas på ännu en trosföreställning men detta innebär ju bara att problemet skjutits upp ännu ett steg. Slutsatsen av detta så kallade regressargument blir att (ny) kunskap förutsätter (tidigare) kunskap och att därför ingen kunskap kan uppstå. Och därmen kan ingen kunskap finnas."

Jaha, då är det ju helt onödigt att läsa skiten om jag inte får någon kunskap från det... -.-'

i've done it my way

Idag har det hänt grejor! Inte i skolan men i alla fall. Där satt jag mest vid datan och sen så deltog jag på en totalt meningslös lektion. Okej, filosofin är alltid totalt meningslös. Hur som helst så skrev jag in mig på Arbetsförmedlingen. Det gick väl bra, fick dock reda på att jag inte kan komma tillbaka förän efter studenten. Aha tänkte jag men så får det bli. Har i alla fall tutat ihop ett CV nu och sen får vi se om det duger. Jag har ju trots allt inte så mycket arbetslivserfarenhet, eller vad det nu heter. Hoppas det går bra i alla fall.

På fredag blir det syo, ska prata lite om min icke-existerande framtid. Ska söka lite kurser och så, det blir nog bra. Den bär det av, fortfarande på fredag, till House of Pain och A.N.T där jag förmodligen ska tatuera mig, någon av dem blir det, det beror bara på vilken av dem som är billigast - tror att de är likvärdiga när det kommer till själva tatueringen. Cissi ska vara så snäll att följa med!<3

Fick en smärre chock idag när jag kollade i allmanackan. Jag tar studenten om ungefär två veckor. Om två veckor är jag klar med gymnasiet. Om två veckor är jag arbetslös... That sucks!

Jag envisas i alla fall med att jag har mina 9 veckors sommarlov innan jag blir arbetslös - det dämpar ångesten en aning!


kanske, kanske inte

Idag är en otroligt bra dag måste ja meddela! Vet inte varför men jag vaknade på helt rätt sida och allt har bara flutit på sen dess. Ingen har varit sur, ingen har klagat, ingenting dåligt har hänt. Baby kunde dock varit i skolan men hon är ju på bättringsveägen i alla fall och det är ju alltid något.
Ska till arbetsförmedlingen senare idag med Cissi men först en liten visit till syo; hon om någon måste väl kunna räta ut min framtid, eller?

När jag kommer hem ska jag sola! Somnade i solen igår, inte världens smartaste men det var jävligt skönt kan jag meddela! Ska kanske inte somna idag, då kommer jag säkert bränna mig, men en liten stund i alla fall. Då kan man ju passa på att läsa lite ur boken jag lånade igår också.

hur fan ska det gå till?

Håller på med en uppsats i svenska B, ska skriva en debattartikel om hur vida man ska behöva läsa skönlitterära verk i skolan eller inte. Frågan är då vad tycker jag om det? Jag brukar välja att debattera för den sidan jag håller med, det är enklast så, men i den här frågan tycker jag ingenting. Jag tycker att det är roligt att läsa och jag kan läsa nästan vad som helst. Alltså, jag bryr mig inte om det är skönlitterärt eller inte, bara det finns text i boken.

Så vad fan gör man?jag vet...

Ja, jag vet att jag är värdelös.
Jag vet att jag inte kan göra någonting rätt.
Jag vet att jag inte kan göra ditt.
Jag vet att jag inte kan göra datt.
Jag vet att jag inte duger till någonting.
Jag vet att jag inte duger till ingenting.
Jag vet att jag lika gärna kunde sluta försöka.
Jag vet att det inte spelar någon roll.
Jag vet att jag lika gärna kunde vara död.
Jag vet att ingen skulle bry sig.
Så, ja, jag vet att jag är värdelös.

Jag tror inte att du vet hur dåligt du kan få mig att må ibland.
Inte för att du bryr dig, men du kan väl låtsas någong gång i alla fall.


någon annanstans

Det blir bara värre och värre.
Större och större.
Vet snart inte vad jag gör.
Orkar inte med skiten längre.
Det är ju inte som om det blir bättre eller något efter ett tag.
Nej.
Det blir bara värre och värre.
Önskar att jag var någon annanstans, i en annan tid.


... pallar inte!

Varför är människor som de är? Varför kan människor inte vara lite mer som djur, typ leoparder. De lämnar sin ungar när de blir för stora, typ 1 år, max, och sen så låter de ungarna vara. Ungarna går oftast inte ens åt samma håll då utan splittras de också. Jag vet inte men jag kan inte förstå hur någon kan tycka att det skulle vara hemskt. Jag skulle tycka att det vore underbart. Att bara få slippa människorna här i världen som man stör sig mest på.

Tänk att bara få slippa höra en massa tjat om allt och ingenting hela tiden. Att bara får göra det man vill utan att ha en irriterade röst bakom sig som säger: Gör såhär, inte sådär! Jag vet inte om jag skulle klara av att klara mig själv på det sättet men det skulle vart skönt att i alla fall få pröva. Jag tror inte att leopardungarna skulle ha något emot att prova på att vara människa. En sjuk tanke jag vet men man måste ju cross the boundaries at some point!

Hur som helst så tycker jag att man borde få bestämma själv när man vill göra sig av med föräldrarna. Bara säga till så finns en lägenhet och ett jobb klart för en. Det skulle vara perfekt. Men nu lever vi inte i en sådan värld så jag antar att jag måste leva med mina päron och syrran ett tag till. Får se hur länge jag överlever...

me want!

Varför kan inte mitt hår se ut såhär? Volym? - Ja tack!


sol!

Solen skiner. Helt otroligt! Ändå sitter jag inomhus... Varför? Läxor. De är färre än förut i alla fall! Nu har jag bara två redovisningar, ett prov och en uppsats kvar. Det jag har mest ångest över är redovsiningen av projektarbetet som jag ska ha nu på måndag. Jag fattar inte vitsen men att redovisa någonting för någon som har läst skiten, sett det en gång och sen varit med under hela processen. Jag förstår verkligen inte. Aja, det måste göras; det räknas ju trots allt in i betygssättningen, ytterligare någonting som stör mig till förbannelse!

Funderar dock på att gå ut och sätta mig. Det skulle vara skönt att kunna göra det utan att ha en massa skit att tänka på också.

Ska ut med Marcus och Mari ikväll också, trevligt! Anna ska med, Robin och Alex också, ännu roligare! Emil's blir det, men först förkrök! Men på tal om Alex. Hur kommer en 16-åring in på MP? Jag förstår inte.. Om någon vet, var snäll lämna en kommentar med svaret, jag blir inte klok på det hela. Först kommer han in på PG's dessutom. Otroligt! Aja, det blir väl så när man är närmare 2 m lång!

Nej, ju ska jag ut i solen, en liten stund i alla fall innan det är dags att gå in igen om göra sig i ordning, någonting som jag inte känner mig så värst taggad över!

läxor, läxor och mer läxor...

Vet inte vad jag ska göra. Jag har alldeles för mycket att göra just nu. Orkar inte med allt skit som har med skolan att göra plus allt skit som inte har med skolan att göra. Dock är det mer i skolan är utanför för tillfället och det är väl lika bra det för hade det varit nästna lika mycket hade jag inte klarat av ens hälften av det.

Vi har sex stora uppgifter till den här veckan och nästa. Bland annat ska vi lösa en konflikt som inte ens FN har klarat av och analysera en annan. Alltså... Jag undrar om lärarna fattar att de inte ska ta livet av eleverna innan de tar studenten. Jag tror inte det.

Hur som helst - igår fyllde Jill år - 20! Stoooood flicka nu! MP blev det och sen hem efter liten omväg.

Nu ska jag fortsätta med mitt försök att återförena turkcyprioter och grekcyprioter... Wish me luck!


om du bara visste

Jag skulle, allvarligt, kunna döda någon just nu! Hade det inte varit för att jag inte har någon röst hade jag skrikit rakt ut och slagit det/den som var närmast.

Vem fan tror du att du är? Någon jävla allsmäktig Gud som kan komma och gå och bestämma som du behagar? Jag kan tala om för dig att om du inte ändrar din grymt äckliga attityd kommer du inte komma långt i livet. Du kanske kommer ha människor som respekterar dig men det är inte den bra sortens respekt. Det är den respekten som man ser till att få, genom att få folk att vara rädda och känna sig hotade. Ingen kommer att respektera dig för att de vill det, för att de tycker om dig. Bara för att de inte har något annat val. Du kommer inte att ha människor som litar på dig och umgås med dig för att de själva vill det. De kommer vara för rädda för att säga nej eller för fega för att säga emot. Du kanske inte inser det nu men människor med samma attityd som du kommer inte långt. Jag vet att du inte är sådär på riktigt! Jag vet att du är en annan person. Men jag vet inte vad det är som tar fram den här arroganta, själviska, otrevliga, lättretliga och missunsamma besserwissern.
Men jag vet att jag inte gillar det. Du är bättre än så. Om du bara visste det.

vuxna är som barn

Kommer ni ihåg när man var lite och bytte en massa saker med kompisarna? Det kunde vara pokémon-kort, hockey-kort, kulor, pogs, bokmärken, stickers and so on. Jag har kommit fram till att vuxna är precis som barn
Mammorna är som döttrarna, fast dom byter plantor och växter istället för bokmärken eller kulor. Papporna är som sönerna men de byter verktyg och redskap istället för hockeykort och pogs.

Ytterligare en av mina brillianta och ytterst intressanta iaktagelser!

and I was like baby, baby, baby oh!

Baby var här och tog hand om mig en stund. Hon passade även på att skratta åt min pipröst som jag dragit på mig i samband med att jag tappat rösten.

Hon gick precis. Har inte fått kyssa henne på flera dagar. Fick precis den första riktiga kramen på typ en vecka. Saknar henne och allt som har med henne att göra. När ska jag få bli frisk - när!?

sommar, sommar, sommar!

Just nu, precis i denna sekund känner jag ett otroligt behov av att bada! Men det går ju inte, sitter ju för fan hemma för andra veckan i rad men en förbannad förkylning som vägrar ge med sig!

Hur som helst så skiner solen utanför fönstret och jag känner att sommaren är på väg. Det är den förmodligen dock inte, det blir väl snö på fredag eller nåt... Hur som helst så spelar det ingen roll för förr eller senare kommer sommaren. Längtar som bara fan!

Jag har lovat mig själv en sak också; den här sommaren ska jag inte göra någonting jag inte vill och jag tänker inte få dåligt samvete för någonting som jag inte kan påverka!

Nej, nu blir det väl av att knarka några till Alvedon för att motarbeta huvudvärken och packa ner sig i soffan och kolla på Avatar!


10 vs. 1

Idag har varit en helvetesdag! Jag har inte mått så dåligt på länge! Vet inte varför men det beror inte bara på sjukdomen. Vet inte.
Hur som helst kom jag snabbt fram till att det gick cirka 10 dåliga saker på varje bra sak under dagen.


Dom dåliga sakerna gick mig verkligen på nerverna... hela tiden!

 • Förkylningen.
 • Huvuvärken.
 • Tröttheten.
 • Att jag måste göra den muntliga redovisningen av projektarbetet på måndag nästa vecka; själv!
 • Att jag inte känner någon smak.
 • Att vissa inte verkar förstå att jag inte är riktigt frisk än.
 • Att jag blir irriterad för minsta lilla, hela tiden.
 • Att alla läxor vi har är kvar och att det inte verkar spela någon roll vad an gör, någon har alltid någonting att klaga på.
 • Att ingen ens verkar bry sig om att fråga.
 • Att jag inte kunde bli på bättre humör, det var på väg ett tag men det gick över.


Men som jag sa, det gick en bra sak på de 10 dåliga.

 • Att få träffa baby igen - har verkligen saknat henne!<3

why, oh why!

Jag vet inte vad som har hänt men jag som var så emot denna lilla smörsjungnde råtta för en månad sen har plötsligt blivit helt tagen av hans röst!Detsamma gäller High School Musical och Miley Cyrus...
Jag vet inte varför. Jag har varit starkt emot dem alla i flera år!
Men en sak vet jag, jag skyller på febern!


ursch!

Jag saknar det som var förut. Vet inte varför men precis just nu önskar jag att jag bara kunde gå tillbaka två år i tiden och göra någonting åt saken, gör någonting åt någonting så att jag skulle slippa vara just här, just nu. Men tyvärr fungerar det ju inte så.

Men jag har bestämt mig för en sak. Jag ska försöka att bli den personen jag vill vara, inte den andra vill att jag ska vara. Jag ska börja träna. Jag ska äta bättre. Jag ska vara trevligare. Jag ska anstränga mig. Jag ska försöka få ett jobb. Jag ska försöka.
Hoppas bara att jag inte ger upp, igen. Det händer allt för ofta. Jag vet inte varför men jag måste vara den mest beslutsamma personen i världen som inte klarar av att fatta beslut och inte följa upp det jag lovat. Det ska jag ändra på. Jag ska göra mitt bästa för att bli en bättre människa. Jag gillar inte den jag är nu; då vill jag inte ens tänka på hur andra ser på mig. Ursch!

Hittade två bilder på mig igår när jag rensade lite och shiiiit vad jag saknar det där håret. Saknar min älskade snelugg. Inte ett världsproblem som världshungern eller AIDS men wtf.
Därför ska jag nu spara min lugg men klippa resten kort. Lite nedanför axlarna. Hoppas det blir bra.
Mamma tycker såklart inte att jag ska göra det, 'jag har så fint hår'... Men om jag själv inte är nöjd med det, då ska jag väl inte ha kvar det? Jag vill ha långt hår men just nu är mitt hår så himla slitet och äckligt att jag inte skulle ha något emot att raka av alltihopa... eller nu ska vi inte överdriva...
Hur som helst - ändring ska det bli; pronto!Lite läskigt är det att jag sitter likadant på båda korten; jag vet!


i am who i am

You know I don't mind if you think I should grow my hair
You know I don't mind if pick on the clothes I wear
But know I can keep my head and all around me you loose ain't there

Becuase I am who I am and you can't change me
I've done what I can, I stand my ground
You tie my hands if you re-arrange me
It all falls down
It all falls down

Why, when you dream, do you see me as something I'm not
Why don't you wake up and see all the good things you've got
The heart isn't made out of clay
Not something you shape, with your hands
Understand

I am who I am and you can't change me
I've done what I can, I stand my ground
You tie my hands if you re-arrange me
It all falls down
It all falls down

Is the reason you ask me to change so that you stay the same
Well I'm sorry if I keep disappointing you, again and again
But

I am who I am and you can't change me
I've done what I can, I stand my ground
You tie my hands if you re-arrange me
It all falls down
It all falls down

I am who I am
I am who I am


fuck up - big time!

Jaha, återigen har man gjort bort sig.

Jag har ingen framtid som det ser ut just nu. Kom inte in i Skottland, har inte sökt några andra kurser i Sverige, fråga inte varför, måste plugga annars blir det av at betala för att bo kvar här, har inget jobb, dvs ingen inkomst så jag kan inte få pengarna på det sättet heller.

Jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra.

Datumet för inlämning av kurser var för länge sen och jag skickade som sagt inte in någonting, mitt naiva fanskap! Ska jag säka måste jag köra på det so finns, det finns inget! Inte något av det jag vill ha och jag tänker inte gå i skolan bara för att... Det har jag redan gjort i 12 år!

Det känns jävligt surt just nu. Varför ska man växa upp för? Varför ska man bli vuxen och dra på sig en jävla massa ansvar och sånt skit? Varför kan man inte bara få vara en oskyldigt litet barn hela livet? Jag skulle inte banga på den kan jag meddela!

Hur som helst, jag vet inte vad jag ska göra. Har inget jobb, ingenting att plugga, jag har ingenting... Det måste det bli ändring på. Men hur?
Jag ska ju satsa på att ta körtkortet i sommar, blir inte förvånad om jag sumpar det också, men men. Då kanske det blir lättare att få job, förhoppningsvis! Men hur fan får man ett jobb om man inte haft jobb innan liksom? Tror jag ska dra med mig någon till Arbetsförmedlingen någon dag nu och se vad som kan ordnas.

Hemifrån vill jag flytta också men som det ser ut nu är det ju bara att glömma. Om inte någon underbar människa kan tänka sig att ta sig an en student som inte har inkomst eller något annat att komma med. Om den människan finns, var snäll lämna en kommentar!

Resfebern ska jag nog inte ens gå in på men jag kan nämna att jag skulle kunna döda någon för att få två veckors firhet från det här helveteshålet... Eller en vecka... Ja, eller en helg någonstans, anything!
Skönt ska det bli i alla fall att det bli Arvika med tjejorna, båt, Norrland... Mycket åka, mycket roligt med andra ord!

Oj det spårade visst ur lite här, tänkte skriva ett lite irriterat inlägg om mammas utbrott när hon hörde att jag inte hade sökt till andra utbildningar men tanken på sommarlovet, kompisarna, resorna (de få och små som kommer) och allt sånt roligt krossade alla tankar på att min framtid är körd, som det ser ut nu i alla fall. Ja, roligt att ta studenten om en månad när man inte har någonting, what so ever,  att göra efter skolan. Aja, jag får skylla mig själv för att jag blev blinded by Skottlands ansökan... Jag skyller på den, då mår jag mindre dåligt.

På något konstigt sätt kändes det bra att jag inte kom in i Skottland. Jag kan inte sätta fingret på vad det var med det kan ha varit p.g.a. att jag inte är riktigt nöjd med mig själv som jag är och jag kände mig inte riktigt mogen för att åka. Jag inbillade mig själv det när jag hade skickat in ansökan med tanke på att om jag hade kommit in så hade jag ju blivit tvungen att vara redo men nu blev det inte så. Skönt på ett sätt, lite jobbig (läs mycket jobbigt) och depremerande på ett annat. Jag ska ta och maila dem någon dag nu också och fråga vad det var jag failade på, dvs vad det var som gjorde att jag inte kom in. Vet inte om jag vill höra skiten men konstruktiv kritik; le och vinka!

Shit det här inlägget blev lite längre än jag hade väntat och tänkt mig men aja, har ni läst hit ner, congrats nu är det slut!

känslan

Känslan som jag så länge har undgått att känna.
Känslan som jag har fruktat att känna.
Känslan som jag inte vill känna.
Känslan som inte är min att känna.

Jag kände den.
Det kändes bra, ett tag.
Sen fick jag panik.
Varför känner jag den?
Det var trots allt bara för en kort sekund
men varför kände jag den?
När sekunderna hade passerat fick jag ångest.

Varför?
För att jag lyckats så länge.
Lyckats med att inte känna det.
Lyckats undgå den, smygit undan.
Nu är jag rädd.

Varför?
För att det stack till, jag blev varm.
För att jag tittade bort och blev stel.
För att jag kände den, tydligt!
För att jag inte får ha den känslan. Får inte!

Varför?

För att känslan inte är min att känna...


t.r.ö.t.t

Vet inte riktigt hur jag mår. Är för trött för att känna efter!

Var på skiva igår, hos Victor på Clustret. Det var väl okej men inte min sorts musik och människorna där var ju inte de trevligaste heller. I alla fall inte det jag uppfattade med tanke på att jag inte ängnade så mycket tid till att socialisera; var fullt upptagen med att undvika att bli stampad på. Är jag så kort? Så osynlig? Aja, jag var verkligen på humör, inte alls, så förlåt om jag var världens tråkigaste men jag har för mycket att tänka på just nu. Det känns lite jobbigt att bara släppa allting och inte koncentrera på någonting, även om jag vet att det kanske är det jag skulle må bäst av ju nu. Dessutom så började vi olagligt tidigt idag plus att jag redan sedan innan inte mådde sådär jättebra.

Hur som helst så lovar jag er folket att jag kommer vara mer taggad på fredag hoppas jag!

RSS 2.0