Anna ♥

Saknar henne. Hon har inte ens varit borta en vecka och jag saknar henne. Vi spenderade varenda dag tillsammans sen skolavslutningen, mer eller mindre. Inte så smart. Då blir ju saknaden ännu tydligare!

Hur som helst, ska upp till henne på onsdag - can't wait!
where did it go?

Ångest!
Sommaren är snart slut! Eller alltså inte slut som i över utan som i 'jag har inga dagar över'.
Jag har några dagar här och där, lite hit och lite dit men inget som passar.

Om en vecka åker jag till Norrland, innan dess är det kryssning. Dom dagarna imellan där är de jag vill öra något med inte tillgängliga. Sen kommer jag hem från Norrland, har 4 dagar på mig att göra något. Eller vänta, tre dagar eftersom att jag ska på teater en av dagarna. Sen är det Arvika i en vecka, direkt från Arvika tillbaka till Norrland och sen är det Augusti, då ska jag iväg under tre dagar men sen är det inte så mycket mer. Ursäkta mig men where did my summer go?

Önskar att jag hade mer tid. Mer tid att göra saker. Men samtidigt är det skönt att ha saker att göra hela tiden. Hatar att bara sitta ner och inte göra någonting.

Halva sommaren har inte ens gått och det känns som om personer glider ifrån en. Som om folk inte vill ha med en att göra och därför inte hör av sig. Jag har inte hört av mig till folk heller av enkla anledningar, vissa har precis träffat någon (Vill inte störa direkt) andra har bara ögon för vissa kompisar och ignorerar resten (Det suger. Det kanske inte är så men det känns verkligen så, värt att tänka till kanske?). Andra är inte hemma. Vissa verkar faktiskt villiga att göra någonting men såklart kan vi inte samma dagar.

Det känns som om vissa personer faktiskt vill hålla kontakten. Jag tänker göra mitt bästa - resten skiter jag i!

sommar och sol

Underbart väder! Underbart humör! Underbara planer! Om nu allt är så undebart, varför känns det inte rätt?
På något sätt känns ingenting rätt. Allt känns fel, som om det egentligen inte borde hända.
Önskar av många anledningar att saker var som förr. Innan det blev komplicerat. Innan allt förändrades. Innan vissa valde att inte vara en del av det gemensamma. Innan vissa valde att försvinna.
Utan ett hej då.


ba-bam!

Imorgon åker älskling till Norrland. Lämnar mig här. Ensam och övergiven.

Känner mig ensam, inte bara därför men alla verkar ha så roligt utan mig. Inte att det skulle vara omöjligt men det skulle vara kul om någon frågade, någon gång.

oj

Trodde inte att det kunde bli värre.

Det blev det precis.

Bara så du vet så vill jag inte ha något med Dig att göra.

Fy fan!

shoppingtur!

Idag har jag handlat. Köpte en kjol från Indiska, en tröja och trosor från Cubus, puder och stumpbyxor från H&M och mat. Det roliga är att jag inte betalade ett öre. Mamma tog hand om den biten. Hehe.

Imorgon blir det kyssning med tjejorna. (Nej Cissi, den andra kryssningen var med mamma och Anna). Det blir roligt, ska ha min nya kjol!

Nu blir det film med mamma och Danni. Myyys!

mcfly

McFly-relaterat inlägg. Titta bort om du är känslig!

Tänkte jag skule lägga upp lite bilder; två på tröjan jag fick och sen på min tattoo!

 
Sen var jag bara tvungen att lägga upp två bilder jag har gjort,
bara för att jag blev så nöjd.


still no sleep

Har fortfarande inte sovit någonting och precis om jag förutspådde så är jag inte ens trött längre och klockan är snart 10. Har skrivit i snart 5 timmar i sträck. Har kollat på BBC Entertainment, druckit te och lyssnat på musik. What else is there to do, really? Juste, tog en dusch också - då vaknade man ju verkligen till.

Vi skulle egentligen åkt på kryssning idag men jag är glad att det inte blev så. Jag skulle inte orkat!

sömnlös

Har inte sovit något än inatt. Jag vet inte varför. Jag är trött men inte trött nog att sova. Trött i kroppen men inte i psyket. Tankarna fortsättar att snurra, strömma till oavsett att jag egentligen bara vill däcka, mitt på sängen. Hatar när det är så. Plus att det blir bättre av att jag hör fåglarnas ständiga kvittrande; allt på grund av att jag måste ha fönstret öppet eftersom att jag inte kan sova om det är för varmt. Hate it!

Te. Det är det som håller mig vaken nu. I alla fall fram tills ungefär 10, sen brukar det inte vara några problem med att hålla sig vaken, fram tills ungeför 8-9 och då somnar man, oavsett om tankarna har lugnat ner sig eller inte.

Law & Order: Special Victims Unit - shit vilken serie. Älskar vartena avsnitt. Visste inte att hon som spelar Olivia är den bäst betalda kvinnliga skådespelerskan (serier såklart!). Stabler; grr!

Hur som helst - nu blir det en kopp de till och sen kanske det blir någon film; typ Prince of Persia eller nåt.

Fråga

Vad roligt - min första fråga! Den är från en tjej som heter Sara:

hej!
hur visste du att du var lebb? hur har din omgivning behandlt dig, skola,lärare?

Hur jag visste... oj? Jag vet inte - jag är inte lebb btw (bisexuell^^) men jag hade samma känslor för en tjej som en heterosexuell har för killar, svårare var det egentligen inte. Men det år såklart problematiskt om man inte vill erkänna det för sig själv. Men jag vet själv att jag försökte trycka tillbaka känslorna eftersom att jag inte visste om hon kände likadant; men det gjorde hon. Thank God!
Men jag tycker inte att jag har blivit behandlad annorlunda av omgivningen. Jag springer ju inte omkring och skriker att jag är ihop med en tjej. Frågar någon säger jag såklart som det är men jag är inte den sortens person som häller mitt privatliv över allt och alla. Men de som vet har tagit det bra, kommer ihåg att min engelskalärare tyckte det var bra att jag stod för den jag var. Kompisar, både privat och i  klasserna har tagit det bra. Alla omkring mig har tagit det bra, kort sagt.

Oj det blev ett långt svar, hoppas det dög - det var ju trots allt min första fråga.
Någon som undrar något mer, bara att fråga - jag bits inte♥

McFly-träff!

Vaknade verkligen inte på topp igår.. Trodde jag skulla avlida. Men det ordnade upp sig på kvällen när det var dags för McFly-träffen! Riktigt roligt var det - hade jättekul och shit vilka trevliga människor! Skulle lätt kunna tänka mig att göra om det, fingers crossed!

Tack McFluCrew och xmcfly för att ni fixade!

Jag fick en RIKTIGT fin tröja också bara för att jag var med i det vinnande laget! Lägger upp en bild senare!

top 6

Jag var på bio igår, kollade på Prince of Persia och insåg snabbt en sak. Jävlar vad het Jake Gyllenhaal är! Jag har tyckt han varit snygg och vacker innan, nu är det fan uppenbart att Jag är kär i mannean!
Men det är inte bara Jake som är snygg som krigare i en annan tid; här är min top 6 lista på hetingar; är det bara jag som ser en viss likhet eller mer än en gemensam nämnare?

Nr 1: Jake Gyllenhaal

Vad kan man säga? Titta på honom!
et finns inte en millimeter av den mannen jag inte skulle kunna tänka mig att be för!

Nr 2: Orlando Bloom

Oj, oj, oj. Het är han. No doubt about it!

Nr 3: Brad Pitt

Brad Pitt. Han må se ut som skit i verkligheten men va fan?
Titta på honom - sex on legs!

Nr 4: Heath Ledger

Det finns inte så mycket att säga. Han är vacker, det är han.
Han är en underbar skådespelare också. Att han råkade få en roll som riddare
under medeltiden var bara ett STORT plus.

Nr 5: Gerard Butler

Okej, han kanske är lite över-pumpad i filmen men jävlar - het är han!

Nr 6: Collin Farrell

Mums! Sexigt värre vill jag medela - även om det finns filmer han är hetare i!


mycket att göra idag!

Idag står en hel del på schemat.
Ska in till Jakan först och träffa Anna för att gå på banken och sätta in min förmögenhet. Sen blir det arbetsförmedlingen för att omvandla mig själv fråm studerande till arbetssökande. Sen hem igen för att gå ut med hunden. Sen tillbaka till Jakan, mot Kista, hämta biljetter till bio, handla det som står på inköpslistan och sen äta. Bio och sen hem. Oj.

bort..

Jag vill bort.
Så långt bort som möjligt.
Dit din röst inte når, dit du inte kan komma.
Jag vill bort från dig, från er, nu.
Klarar inte av en minut till.
Kan ni inte bara försvinna, en liten stund.
Bara så att jag kan få vara i fred en liten stund.
En liten stund, det är allt jag ber om.
Kan du inte bara vara tyst.
Snälla.
Jag orkar inte höra.
Det gör jag verkligen inte.
Vill inte höra.
Klarar inte av det.
Jag vill bort.
Nu!


studenten!

För jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten - fy fan vag jag är bra!

Helt underbart - helt fri är jag!


Vad jag vill kan jag göra!


Kan inte ens beskriva hur länge jag har väntat på det här! För en stund hade jag ångest - inte längre!
Underbart att vara fri


woop woop!

Nu är jag taggad som fan inför studenten. Kan inte fatta att jag snart är där. Jag vet att jag tjatar om det men fan vad nära det är nu alltså!

Synd bara att alla inte kan vara tillsammans eftersom att vi alla sak åt olika håll men jag tror att det blir mycket bra som det är. Kan inte bli bättre. Längtar och vill ha fredag, NU!

RSS 2.0