Mhmmm!<3

Sitter på facebook.com när jag egentligen borde göra läxor. So what? Can you blame me? Hur som helst så hittade jag en video och sen flera stycken som innehöll låtar från Lee Ryan's nya album - ett album som jag har väntat på i bara si sådär 4 år nu! Hur som helst så har jag redan två favorilåtar!
Ingen av dem är riktigt som jag trodde att de skulle vara men de var helt okej, till en början och de blir båda bara bättre och bättre!

"Secret Love"


"Confession" 


<3

En blå himmel. Vada i ljummet vatten. Känna vartenda grässtrå mellan tårna när man lunkar barfota. Ana konturerna av vartenda gruskorn under sandalernas sulor. Andas ut och låta luften i lungorna blandas med brisen som ständigt rör på sig. Höra ett skratt, eller ett tjut, av ett barn eller flera. Höra träden prassla när det blåser och känna lukten av blommor, havet eller varför inte grillat. Rätar till linnet efter att ha legat på klipporna och hört havet slå emot dem i timmar. Raklång på filten efter ett snabbt dopp i det lite för kalla vattnet. En glass i en handen och i andra, solglasögonen som är på väg mot näsan. Skorna skaver men det spelar ingen roll när man går hand i hand med den man älskar längst en lång väg som leder oss dit vi vill.

Vill ha sommar nu.

baby ♥

Idag fyller min underbara flickvän Anna 19 år. Hoppas hon får den mest underbara födelsedagen någonsin!


Älskar dig mest av allt älskligen min♥ Du vet att jag älskar dig mest av allt och att du betyder precis allting för mig!
Tack baby för att du finns och förgyller mitt liv, det betyder otroligt mycket för mig ♥ ♥ ♥

Min Morbror fyller år också, grattis Lasse! :D ♥


Nick Pitera!<3

Fett cool människa! Älskar hans röst!bam-bam!

Idag är jag på strålande humör! Det kommer frmodligen att gå över men just nu känns det som om det kommer fålla i sig för evig! Jag vet inte varöfr jag är på så bra humör men det spelar ingen roll, så länge det håller i sig. Solen skiner, ingen skola, ska övningsköra senare, imorn blir det hem till älskligen för middag, ska fira hennes födelsedag. Great!
Har mer och mer ångest över studenten för varje dag som går, bara för att jag inte vet hur det blir efter skolan. När det löser sig känns det nog bättre. Men inte ens den ångesten kan rå på mig idag, för jag är G.L.A.D!
Linnea och Jill kommer hit snart för vi ska göra lite läxor, sen är jag ledig resten av helgen, övningsköra ska jag göra imorn också. Kan inte bli bättre!

Bara för att jag är på så bra humör slänger jag in en bild Mr. Hawtness himself!<3

Det enda som skulle kunna göra det hela bättre, skulle vara om jag fick åka till England och gå på en McFly konsert med Anna; GRATIS!

tom

Känner mig tom idag. Det känns som om det inte finns någon jag, någon Jenny idag. Jag kunde lika gärna legat i sängen hela dagen, det skulle inte ha gjort någon som helst skillnad. Jo huvudvärken kanske hade varit frånvarande. Undrar varför den ens finns. Förmodligen på grund av alla läxor vi har. Högen, berget med uppgifter som bara väntar på att bli gjorde. Oj vad jag längtar. Har i alla fall gjort understrykningar i två texthäften. Nu är det bara själva arbetena till de texterna, ett arbete där jag måste lösa en konflikt helt själv, ett arbete om Jugoslavien, en muntlig presentation till projektarbetet och en bok som ska läsas. Inte så mycket. Det hinns nog med om jag får resten av livet på mig, med enstaka mat/toalett pauser.

Sitter och kollar ut igenom fönstret och vad ser man? Snöblandat regn. Gud va trevligt (lägg märke till ironin). Orkar verkligen inte med skit väder nu när man mår som en total sophög.

Varför kan jag inte få vara någon annanstans?

hemma

Varför ska jag bli sjuk för? Jag blir aldrig sjuk ju. Just nu när det är mycket i skolan. Mycket roliga saker att planera. Just nu när alla är så jobbiga hemma så ska jag bli sjuk så att jag inte kommer bort från dem. Orkar inte med det!
Saknar Baby också. Vi pratade om att hon skulle sova här idag också. Eller jag pratade för det är mest jag som gör det. Hon tar inte initiativet, någonsin till sång. Aja, hon kommer väl inte göra det heller, för hon har 'annat att fixa'. Palla.

Nu ska jag väl kolla på en film eller nåt, låtsas att jag är i en annan värld. Tiden brukar gå mycket fortare då.


summer 2010

Oj vilken sommar jag kommer ha! Det är så mycket som kommer hända, så mycket som måste göras - Längtar som en galning just nu! Jaghar nog aldrig, så länge jag kan minnas, längtat till ett sommarlov så mycket som jag längtar till det här. Det spelar ingen roll att jag klassas som arbetslös så fort jag tagit studenten, jag kommer ha så sjukt roligt. Men det  kommer hända så mycket  fram tills dess också, så mycket som betyder något!

 • Babys födelsedag (26/4)
 • Jills födelsedag (12/5)
 • Valborg med tjejorna! (30/4)
 • Studentskivor (olika datum!)
 • STUDENTEN! (4/6)
 • Kryssning med tjejorna! (inte bestämt!)
 • Cissis födelsedag (20/7)
 • Norrland (inte bestämt!)
 • Arvikafestivalen (12/7-19/7)
 • Norrland igen (pre. 20/7)
 • Utöver detta, en jävla massa sol, bad, fester och annat roligt skit.

Det som lockar mest just nu dock är Studenten, festivalen och Norrland, can't wait <3
Studenten för att... ja ni fattar själva, festivalen; inte på själva uppträdanden utan som funktionär med mina tre gumsor och sen Norrland, det behövs ingen explanation där heller!

Summer 2010 here I come!


Update: Det verkar som om det blir Hultsfred som funktionär veckan innan Arvika. Dock endast om Jills, Linneas och Annas ansölningar blir antagna. Vill inte åka till Småland helt själv!


skola, skola, skola

Nej tack. Jag orkar inte med mer skola just nu! Det känns som om skolan är överallt och allt som händer har med skolan att göra.Kan inte förstå att det är mindre än sex veckor kvar till studenten. Snart är det över. Skönt!
Men samtidigt, ångestladdat. Vad ska jag göra sen liksom? Vad finns det att göra om det inte går som jag planerat?
Vet inte - det återstår att se. Men först ska jag ha mina nio veckor av ledighet - det har jag faktiskt förtjänat!

ironi

Ja nej men Gud. Du har alldeles rätt. Det är klart att jag är helt inkapabel av att leva mitt eget liv på mitt sätt som jag vill. Gud vilken tur jag har som har dig som talar om för mig vad jag ska göra, utan dig vet jag inte hur det skulle slutat. Trots att jag inte haft dig på 2 år så känner du mig såklart bäst eftersom att jag fortfarande är precis den personen jag var då. Hur kunde jag vara så korkad att jag trodde att jag hade förändrats. Tack för att du talade mig till rätta och talade om för mig vad jag skulle göra, hur jag skulle känna och varför. Tack!

mmm<3

Har på senaste tiden blivit mer eller mindre besatt av Andra Avenyn och Kim. Så hittade jag det här, där Jonas Bane (som spelar Kim) sjunger, Awesome!!<3<3


motorstopp

Bokstavligen, inte bara när det gäller läxorna.
Övningskörde med pappa idag igen och det gick mycket bättre. Fick till en början köra på parkeringen, igen, sen fick jag åka till en annan parkering längre bort innan jag körde tillbaka till den första parkeringen. Sen när jag var på mitt sista varv på parkeringen sa ahn åt mig att köra ut på vägen och jag fick en chock.
I alla fall så kom jag nästan hem innan det var dag för ytterligare ett motorstopp. Inte okej! Och med tanke på att vi är tvungna att springa igång bilen pga batteribrist så blev det lite pinsamt eftersom att det var mitt i en korsning... :/
Aja, jag är glad att pappa är stolt, jag är också stolt!

Pappas 'morot' varenda gång jag skulle springa igång bilen: "Se det från den ljusa sidan, du får motion"

äntligen

Äntligen sa du ifrån, fick dem att förstå att de inte kan bete sig på det här sättet.
Som jag har väntat på att du ska säga till, göra din röst hörd, då dem att förstå att de inte kan göra vad som helst och sedan gå iväg obestraffat.
Du brukar inte göra så, till och med jag blev förvånad, men jag klandrar dig inte.
Jag skulle också ha gjort det, men för länge sen.
Jag gjorde det för länge sen men har inte gjort om det.
Du måste göra om det.
Annars kommer de inte förstå att du menar allvar.
Jag är väldigt glad att du gjorde det.
Det var modigt.
Synd bara att det inte fungerade fullt ut.

övningsköra...hmm

Idag har pappa och jag övningskört - roligt roligt med tanke på att det blev lite trevligare när det var en annan som övningskörde på samma ställe. Nej jag har inte kommit så långt att jag kan kan köra på vägarna än. Men pappa säger att det inte är långt kvar.
Jag har inte haft någon motivation att ta körtkort alls tidigare men så kom jag på en massa fördelar (och ja, jag är lite efter); man kan åka vart man vill när man vill, lättare att få jobb och min motivation just nu är att om jag blir tillräckligt bra får ja köra upp till Norrland i sommar. Awesome!

Nu blir det av att göra historialäxan... roligt..naää...

nej men strunta i mig ni bara

Just nu känns det som om jag kommer i sista rummet, hela tiden. Det jag vill, det jag brinner för, det jag tycker och tänker. Det spelar ingen roll för det du vill, tycker tänker och anser, det är mycket viktigare och det är framför allt det som är rätt, eller?

Orkar inte med dessa fraser just nu:

"Men jag då?"
"Jag skulle tycka"
"Jag tycker"
"Det tycker jag skulle vara"
"Men det spelar ingen roll för att"
"Det kommer ändå inte fungera"
"Du kan inte leva på drömmar"
"Men så blir det ändå inte"

Varför kan inte jag få drömma? Bara en gång? Bara om en sak? Bara för den här gången hoppas att det kommer fungera? Det spelar ingen roll vad jag säger, du kommer väl ändå ha rätt. Du har ändå en åsikt. En som är bättre än min.

vad är det för fel?

Vad är det egentligen för fel på människor i dagens samhälle? Hittar man ett bankomatkort använder man väl för fan inte det tills det spärras? Man lämnar väl in det, klipper det eller försöker hitta ägaren? Det är i alla fall vad jag skulle gjort om det var jag som hittade kortet.

Jag tappade mitt kort för två veckor sen, hade mer än 5,000 på kortet eftersom att jag fått ett stipendie på 5,000 eftersom att jag kanske ska studera utomlands nästa år. Gud va roligt eftersom att någon bestämt sig för att ta ut en stor del av de pengarna. Tack säger jag bara!

Varför ska människor vara så förbannat barnsliga och själviska igenom hela livet? Visst om det varit en ensamstående mamma som handlat kläder åt sitt nyfödda barn men nej - inte det. Det är något som bestämt sig för att ha en utekväll och supit upp 600:- och tagit en taxi hem för 500:-
Då är min fråga; varför tag folk inte leg? Varför kollar de inte så att personen som håller i kortet faktiskt äger det? det kan de ju omöjligt gjort eftersom att det inte står samma namn på mitt kort som på idiotens leg. Ska ringa dem och fråga varför de inte tog leg, har de tur kanske jag inte stämmer dem.

En annan fråga; varför kunde de handla på kortet den 6 april om pappa spärrade det den 1:a? Hur fan går det till? Om kortet är spärat ska mna ju inte kunna handla på det, det är ju det som är poängen. Idioter.

Är så jävla har just nu att om jag fick tag på fanskapet som tog kortet skulle jag slå ihjäl henne, förmodligen en henne eftersom att det skulle se roligt ut om en kille föskte inbilla någon att Jenny är ett killnamn.

Tack för att någon har förstört min dag, vecka, månad, år. Tack!

44 frågor du troligtvis aldrig har fått på en gång

1. Det första du tvättar i duschen? Håret
2. Gillar du kaffe? Very much not!
3. Hur mår du just NU? Fryser och stressad
4. Hur luktar du? Som mig själv
5. Berätta om din senaste dröm – Hahah I'd rahter not.. ^^
6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det? Verkligen!
7. Vad vill du ha just nu? En säng
8. Har du räknat till 1000 någon gång? Japp
9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den? Biter!
10. Använder du smileys? Ibland ;P
11. Har du träffat någon kändis? Japp
12. Gillar du keso? Absolut
13. Vilken låt hade du sist i huvudet? Zombie med Cranberries
14. Hur många länder har du besökt? Oj... 6-7 skulle ja tro
15. Är dina föräldrar stränga? Inte direkt men dom är inte särskilt medgörliga heller...
16. Skulle du kunna hoppa fallskärm? Självklart! xD
17. Glittrar någonting i ditt rum just nu? Nope.. XD
18. Brukar du hyra film? Ibland
19. Var kommer du vara på lördag? Var med Anna och sen Kista med syster min
20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY? Var inte på plats men ja kommer ihåg var jag var, vad jag hade på mig, vad personen jag var med hade på sig och vad som hände efter
22. Vad åt du till lunch i dag? Macka...
23. Har du lockigt hår? Ibland
24. När grät du senast? Igår
25. Har du gått in i en vägg någon gång? Ja... -.-
26. Favoritårstid? Sommaren!
27. Vem höll du senast i handen? Baby
28. Sover du med TVn på? Herregud nej!
29. Tycker du att du är gammal? Inte än
30. Är du mörkrädd? Ibland, beror på vart jag är
31. Gillar du ditt liv just nu? Ja, det kunde vart bättre men det duger :)
32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha? Japp
33. Har du bra syn? Jag tycker det.
34. Var är dina föräldrar just nu? Mamma - köket, pappa - sovrummet
35. Vad har du på dig just nu? Linne, cardigan och jeans
36. Vad var det senaste du köpte? Minns inte... ^^
37. Hatar du mer än 3 personer? Japp!
38. Använder du sushipinnar? Sushipinnar? Sällan..
40. Äger du ett vapen? Räknas naglar? ^^
41. Gillar du ditt hår? För det mesta men när det är kaos så är det K.A.O.S!
42. Gillar du dig själv? Ibland
43. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa? Mamma <3
44. Hur ofta använder du MSN? Definera ofta ^^


plugg, plugg, plugg

Det känns som om det är det mitt luv cirkulerar runt för tillfället. Som om det verkligen inte finns något annat som måste göras. Men saken är den att det finns så himla mycket annat, roligare, att göra. Men allt det har som blockerats takc vare alla läxor och så fort man kommer att tänka på att man kanske vill göra något annat än läxor får man ont i magen och ångest bara för att man försöker ignorera faktumet att läxorna finns kvar när man kommer tillbaka.

Just nu är det för mycket i skolan. Projektarbetet ska in på onsdag. Inte nog med det har vi en historia uppgift som ska in under veckan efter lovet och ett prov i internationella relationer på måndag morgon, direkt efter lovet. Varför gör lärarna såhär mot oss? Varför? Över lovet dessutom, hade kunnat göra så mycket annat, förutom läxor.


Ska göra/beställa inbjudnings och tack-kort till studentmottagningen. Jösses, nu är det nära. Snart tar jag studenten, så slipper man den här skiten i några månader - underbart!


huh?

Framtidens mode är av papper, snart kan man köpa mat med mobilen och man får böter för att man kallar någon svartskalle... Varför är världen på väg??

epic!

As I said, already! :D Snart bär det av till PG's
Lyssnar på en väldigt bra låt, de av er som har Spotify, Aleksander With - Worth It<3

short notice!

Ska tydligen ut med M&M till PG's :D Förfrågan kom precis och jag har en känsla av att det kommer bli EPIC! Som vanligt!

how about that?

Idag har jag inte sovit direkt någonting. Noll timmar för att vara med exakt. Kunde inte somna igår och efter att ha gått igenom den jobbigaste perioden, kl 11-2 när tjejorna var här för att jobba med PA, var över så har det rullat på och jag är inte alls trött nu. Hoppas bara att jag hinner bli trött lagom tills jag ska gå och lägga mig...

Baby sover här inatt!<3

Detta var vad jag sysslade med igår natt...
http://www.dougie-poynter.com/forum/viewtopic.php?f=54&t=7203

dygnar...

Har inget annat val än att dygna nu. Jo det har jag väl men inte om jag ska vara vaken imorn kl 11, senast! Somnar jag nu kmr inte vakna förän om ca 12 timmar och det kan vi ju inte gå med på.

Får väl hitta på något annat att göra; dricka te *nickar*, skriva lite; I'm on a roll; kolla på tv - dock ingen bra idé eftersom att jag blir trött av det, dusha! Ja det finns massor att göra. Är hungrig också så jag kanske fixar en stor frukost - vem vet?

Sitter och lyssnar på McFly's underbara 1:a skiva och vad kan jag säga - I'm falling all over again!<3<3

tired as fuck

Jag är sjukt trött men jag kan inte sova. Det går inte. Har försökt flera gånger men hela tiden är det saker som ploppar upp i huvudet och får mina tankar att vandra iväg i riktningar som brukar innebära att jag inte kan sova. Det är tre saker som får mig att ligga sömnlös och självklart tar mina tankar upp alla tre precis när jag är som tröttast... Varför?

vår-mys

Var ute i solen på riktigt för första gången i år och det var riktigt mysigt måste jag meddela! Klockan var närmare 5 men det väldigt varmt ute! Mamma och pappa var på baksidan med Nixon så jag tänkte att jag lika gärna kunde göra dom lite sällskap. Lite bilder blev det också.

Nixon skyltade lite extra med benet han fick av Siv och Leif igår när de var på middag med älsklingen<3


Hoppas verkligen att det här vädret håller i sig!

trodde ja skulle dö!

Smärtan sprider sig i huvudet, börjar vid högra ögat och fortsätter ner över kindbenet och upp över pannan och hjässan. Det känns som om huvudet ska explodera. Huvudvärken fortsätter och framkallar illamående. Toaletten! Ingenting händer men det gör fortfarande ont och det slutar med att jag hamnar i sängen med den värsta magsmärtan någonsin. Med en hink i händerna sitter jag och försöker, kämpar för att få spy och få slut på skiten men huvudvärken gör det omöjligt och efter ett tag somnar jag. Då är huvudvärken, magontet och illamåendet borta.

Det var min gårdag när vi hade som trevligast. Varför? Varför, varför, varför?


jag drog mig ur

Dina fingrar, kyssar och leeneden. Allt som har med sig att göra gör mig galen.
Din fysiska beröring får min kropp att skälva. Hela jag skriker efter mer, mer, mer!
Ditt psykiska vidrörande får mig att se suddigt, allt snurrar, mer, mer, mer!
En hand kan få mig att känna mig hel, en kyss får mig att känna mig älskad, önskad.
Din känsla för vad som passar ger mig mersmak och jag måste ha mer, mer, mer!
Ditt sätt att ge mig det jag vill får mig att vilja ha, mer, mer, mer!
Men idag drog jag mig ur, varför?
Jag tänkte mer på dig än på mig själv. För en gångs skull var jag inte självisk.


perfect!

Perfection to me is purity
It's being able to a certain someone at anytime to talk about anything
It's being able to look into someone else's else and feel good about getting lost
It's having someone hold your hand when you walk down the street
It's having someone to hold you close after a nightmare
It's letting someone love you and feel loved back
It's letting yourself love someone and really mean it
To me, Baby, you are prefection<3

Älskling!
Gosh you are gorgeous!

Tvåa på listan är ingen annan än... Danny Jones<3<3
Danny Jones


Night of the nights!

Shit! Va de kul igår eller vad? Jag har nog aldrig haft så kul i hela mitt liv! Hela kvällen var helt perfekt och det kunde inte varit bättre!

Vaknade dock i Viktors säng imorse, 6 tequila shots senare och jag har en känsla av att jag inte borde tagit de 4 sista. Inte okej! Men det gick bra och efter att ha tagit sig till skolan, fortfarande i klänningen och en svart munkis, och blivit utstirrad pga det udda klädseln, så är jag äntligen hemma. Håller för stunden på att ladda upp alla bilderna på facebook.

Tack alla i klassen för en UNDERBAR kväll!<3<3

Klänningen :D

Lilla jag :P

I helhet :P

RSS 2.0