pride!

Underbara dag! Hade jättekul med Cissi, Sara, Mia och Anna idag - vi var och kollade på Pride-paraden. Det blev en hel del kort, som kommer upp senare och en del mat.

Jag tycker det är underbart att se människor vara sig själva, på riktigt, utan att bry sig om eller oroa sig för vad andra ska tycka och tänka.

Varför är det inte så varje dag?celebration!

Idag bär det av till Sofia för att fira att lilla flickan har blivit stor! Hon ska ju trots allt flytta, alldeles för långt bort, och vi kommer inte se henne på ett tag! Sen kan man ju alltid passa på att slå två flugor i en smäll, så att säga.

Har inte så mycket mer att säga, utöver att det regnar, non-stop - underbart!


long time no see

Det var ett tag, det kan jag hålla med om. Har haft en hel del på gång också till mitt försvar. Arvika som sagt, sen blev det direkt upp till Norrland. Bilder på detta kommer, orkar bara inte med det just nu, är alldeles för trött.

Inatt blir det tredje gången på ungefär tre veckor som jag sover i min egna säng. Underbart! Ska nog kolla på en film innan i alla fall, riktigt trött nog att sova är jag nog inte än i alla fall. I Love You Phil Morris eller Hachiko - A Dog's Story blir det nog. Beror på om jag vill skratta eller gråta.


    Bögporr McFly-style! Bokstavligen. De ställde upp på en photoshoot för Attitude, en känd gay-tidning i UK.
Underbart måste jag få säga, eftersom att tidningen finns att köpa i Sverige också. Jag vet vad jag ska köpa för min månadspeng (om jag bara hade en så).


Arvika - here I come!

Imorgon bär det av, Arvika första stoppet. Vi tar tåget som går 08.30 och är framme vid lunchtid. Sen blir det slappa, kanske sova någon timme innan vi ska jobba, 03.30-12.00... Underbara sov- och jobbtider kan jag lova. Det blir fan bara värre och värre. Vi har ungefär 6 timmars sömn imellan passen i typ 3 dagar, sen en hel dag ledigt och sen samma visa igen. Men det blir nog bra. Sällskapet hade inte kunna varit bättre heller.

Nu ska jag återgå till tv:n; Spanien - Holland. Förbannade Spanien gjorde precis ett mål. Fan!

Frånvaro

Dålig uppdatering, jag vet. Men jag har en anledning, jag är på landet. Dock bara de senaste 6 dagarna så det täcker inte helt den dåliga uppdateringen, men men.
Hur som helst så kommer jag hem imorn igen, så då kanske det blir lite mer skrivande men jag skulle inte räkna med det eftersom att jag har ganska mycket att göra. Ska packa upp och packa om för Arvika, iväg på teater med älsklingen, ut med kompisarna, ner till Arvika = inget internet och sen upp till Norrland igen. Så inget riktigt bloggskrivande förän i augusti, I'm afraid.

Bilder från sommaren hittills kommer, så småning om, förmodligen i veckan. Kanske lyckas få in ett eller annat videoklipp också.

RSS 2.0