klar här

Nu lägger jag ner det här. Det är ändå ingen som läser, jag har inget mer att säga. Vem vet, jag kanske kommer tillbaka hit, även om jag tvivlar på det.

Hur som helst - tack för mig.

för jag går på högskola

Idag registrerade jag mig på Södertörns Högskola, kursen Retorik A (engelska) och fotograferades för passer-kort osv. Det gick bra, Baby följde ju med. Imorgon blir det bara att ta det lugnt, ta hand om mensvärken(!) och sen på torsdag så blir det intensivt pluggande på teorin till körkortet. Har inte alls lust med det längre men va fan, nu har man börjat så då är det bara att avsluta det hela.

Vet inte om jag ska fortsätta med den där bloggen heller. Kanske startar en ny, kanske lägger av helt, kanske inte lägger av eller byter alls. Just nu vet jag inte vet bara att jag inte alls tycker om den här bloggen. Inte alls. Inte namnet på den, inte designen, inte det jag skriver. Vet inte vad felet ligger egentligen, tycker bara inte om det.

Det är en ny fas i mitt liv nu, kanske är det dags för en ny blogg eller så kanske det rent utav är en ny fas, n bloggfri sådan. Vi får se.

nu är det nära.

Idag bär det av in till Södertörns högskola för registrering och sånt. Jag är jättenervös öven om jag vet att det inte kommer vara något speciellt och stort idag.

snart så...

... börjar jag skolan.

... ska jag börja söka jobb på riktigt.

... blir det hårdträning på alla vis.

... är förändringen här.

... ska det tjänas pengar.

... är ansökan till universitetet klar.

... måste jag börja på allvar med det som ska göras.

... ska jag köpa en ny mobil!


Party Girl!

McFlys nya singel! Annorlunda, indeed men den är riktigt bra! Ser ingen anledning till att den här låten inte skulle kunna bli ytterligare en av deras no 1's.


makeover - igen

Vet inte varför jag gjorde om. Hade inget annat för mig plus att jag hade blivit riktigt trött på hur det såg ut. Jag blev ganska nöjd, what do you think?

Funderar dock allvarligt på att starta en ny blogg, orkar inte med den här - den är inte alls som jag vill ha den plus att jag inte känner att jag kan skriva vad som helst i den. Aja, vi får se hur det blir med den saken.

L-Word

Någon som vet med sig att de har lånat L-Word säsong 3 & 4 av mig? Jag har två personer som det skulle kunna vara men jag tycker att man i alla fall kan lämna tillbaka dem om man har kollat klart. Fast det kanske bara är något jag har fått för mig??

ny start

Har varit ute och sprungit med Anna. Det var kul. Det var ett tag sen jag sprang, eller rörde på mig överhuvudtaget så det kändes väldigt bra. Speciellt eftersom att vi ska göra det 2 ggr i veckan från och med nu. Hoppas bara att det inte blir varmare än det är, det klarar jag inte av. Visst, det är skönt när det är varmt och man kan gå omkring utan jacka men att bli svettig av att andas är ingen hit direkt.

Om två veckor börjar man skolan också. Det känns ju bra. Ärligt talat. Jag trodde inte att det skulle kännas så bra som det gör. Bara jag kommer in på Journalistvetenskapen på Sthlms universitet så får jag stipendiet också. Underbart. Frågan är bara om man pallar med Journalistvetenskap på 60hp (helfart) och Retorik 15hp (havlfart) + retoriken för körkortet samtidigt. Det kan bli körigt. Men men, det är tre saker jag vill göra så det är väl bara att bita ihop.

ombytta roller

Oj, det blir inte mycket gjort så här i sommartider; i alla fall inte när det gäller bloggen. Såg att det var ett bra tag sen jag skrev någonting överhuvudtaget. Vet dock inte vad jag ska skriva. Har inte så mycket att uttrycka mig om för tillfället. Är allmänt trött på de flesta i min omgivning. Skulle inte ha något emot att smälla till en del av dem på käften heller.

Tur att det finns vissa som bryr sig om hur man mår i alla fall. Tycker dock att det är konstigt att vissa som man varit n'ra inte ens existerar medan andra, som man inte ens visste fanns visat sig vara ett stort stöd.

bort i 3 dagar!

Imorgon bär det av neråt med Anna och hennes familj. Vi ska ner till, någonstans och kolla på teater sen blir det Danmark och sist men inte minst; Ullared! Längtar verkligen, orkar inte vara här längre. Det är trots allt bara 3 dagar men det är bättre än ingenting. Det blir sommarens sista get-away. Sen blir det bara att vara hemma med occasional events.

gilla läget

Det regnar... igen. Det har snart regnat en vecka i sträck. Inte för att jag klagar på vädret, älskar regn men grejen är den att just regn verkar få alla på så dåligt humör. Allas humör verkar gå rätt ner i botten så fort dropparna börjar falla. Är lite trött på det om jag ska vara helt ärlig.

Just nu är det bara ett fåtal personer som inte kan få mig att gå i taket för ingenting. De flesta behöver bara säga fel sak och så är min dag förstörd. Är lite trött på att det blivit så, orkar inte riktigt bry mig om att ta reda på varför det är så heller. Har ingen lust eller ork.

Är trött på en del mer än andra. Mest på grund av barnsliga saker. Men som man säger, det är lätt att göra en höna av en fjäder; jag tycker dock att det onödigt att göra en hönsfarm av något som ser ut som en fjäder. Men det är bara jag. Orkar inte riktigt bry mig om det om jag ska vara ärllig, har alldeles för mycket annat på huvudet just nu, saker som jag anser är viktigare eller mer betydande. Saker som jag har svårare att få ut ur huvudet om jag ska vara helt ärlig. Det är vissa saker som gnager, som fan. Det går bara inte att då dem att försvinna.

Jag vill bort. Nu. Orkar inte vara hr längre, med alla de här människorna. Orkar inte se samma ansikten, jämt, orkar inte höra samma röster, prata om samma sak, höra samma sak, se samma sak, göra samma sak hela tiden, dag ut och dag in. Förhoppningsvis kommer det ändras när jag börjar skolan igen men det är trots allt bara en termin, sen är jag tillbaka på ruta ett igen, orkar inte med det. Verkligen inte.
Måste börja söka jobb också, men samtidigt känns det onödigt eftersom att en liten del av mig inte ens vill ha ett jobb. En liten del som jag försöker ignorera hela tiden eftersom att det känns som om den är ute efter att förstöra, konstant.
En resa skulle sitta fint, men vart kommer pengarna ifrån. Återigen kommer man tillbaka till det faktum att man behöver pengar och det brukar leda till tankarna om att man måste skaffa ett jobb. Ångesten är total. Men vad ska man göra. Det är bara att bita ihop och gilla läget som en idiot en gång sa.

pride! 2

Här kommer lite bilder från gårdagens parad. Det blev en hel del bilder men alla kommer inte upp. Det blir för mkt för min lilla dator.
Bilder ifrån sommarn kommer senare, orkar inte lägga upp dem nu!


RSS 2.0