the day of the days!

Hahah eller inte riktigt men nästan verkar det som i alla fall eftersom att alla verkar fett stressade, till och med syrran som inte ens är en av 'huvudpersonerna', om man nu får säga så.

Studentskivan har varit på tapeten i flera månader känns det som, om inte år, och nu är alla förberedelser, allt pyssel, all planering över på mindre än 8 timmar. Inte okej kan jag meddela. Vi i gruppen som har skött det hela har stört oss på varandra, på resten av klassen och på omgivningen som inte verkar fatta att reglerna gäller för alla, inte undantag.

Det är ändå skönt att det är över. Inga med klagomål, inga fler protester. Det blir inte bättre. Eller jo, vi skulle ju ha kunnat få ledigt från engelska-lektionen på morgonen efter men med en lärare som har höga krav på sina elever så verkar det ju inte så troligt - eller? Sagt och gjort - vi fick inte ledigt...

?

How can you even say that? You know how important this is to me!


alldeles för...

...trött, irriterad, sur, uttråkad, stressad, ångestfylld och allmänt ointresserad för att bry mig! Just get it done!
Undrar vad det kan vara som tar sådan tid, vad det kan vara som är så svårt att förstå, vad det är för fel? Varför inte bara göra som man blir tillsagd!?

3 in 1

Idag har det varit fullt upp. Åkt från Jakan till Karlberg, till Sollentuna, till Stinsen, till Sollentuna, till Kista, till Jakan och sen hem. Ett jävla åkande med andra ord! För att få tag på guldsprej och guldsnöre till vissa förberedelser och sedan, ett diadem och 20 toffsar rikare så bar det av hemåt - efter 3 köpdentrum på ca 4 timmar. Jobbigt, jobbigt men roligt, roligt!

Men jag måste få uttrycka mig om att jag stör mig något alldeles stört mycket på en viss person. Kan hon inte bara förstå att diktatur inte fungerar i en grupp där 4 av 5 är viljestarka som fan och vägrar låta den 5:e vinna och få som hon vill. Onödigt att ens försöka!

earth hour!

Nu ni är det av att släcka ljuset. Det är något jag tycker alla ska göra. Alla borde göra ett försök till att göra en skillnad. För om alla bestämmer sig för att försöka så blir det skillnad.

Think about that.

Na-ah!

Du kommer inte undan. Förr eller senare går det inte att undvika längre. Det blir bara jobbigare och jobbigare ju längre du väntar. Ju fortare du förstår det, desto bättre.


fatta det

Gud vad jag är trött på människor och deras allmänt sviniga beteende! Är allmänt illamående på onödiga kommentarer, handlingar och beteenden. Varför kan inte människor bara sköta sig själva? Varför kan människor inte bara hålla sig till sig själva? Människor är jävligt bra på att tala om för alla andra vad de gör för fel, vad de kan göra bättre. Vad de är lite sämre på är att inse själva att de kanske inte är perfekta, att det finns något som kanske inte står rätt till. En person har inte rätt att döma en annan innan man ransakat sig själv och hur ofta har det hänt? Att nedvärdera, trakassera och diskriminera är några av människans specialiteter. Varför är det egentligen så?

Varför envisas människor med öknamn och glåpord bara för att få må bra själva? Är man verkligen så störd att man tror att man mår bättre i längden genom att få andra att må dåligt, bara för att man kanske tror att man mår bra för stunden? Att få någon annan att må som skit bara för att man ska må bra själv är fegt.

Fatta det!

1 week to go

Om en vecka är det dags för studentskivan! The Bridge 22:00. It's going to be epic! Svart, guld och rött; dresscode; drinkar; god mat; gott sällskap; bra musik; 6 veckor kvar till studenten - kan det bli bättre?
Ser verkligen fram emot den, även om det varit strul med biljetterna. Det löser sig dock, hoppas jag.

Seg dag idag, right?

lol!

Vad kan man säga!? Stackare, och han som bara va hungrig...


Vad kan man säga - vad gör han?! ^^


kan inte, får inte.... vill inte...?

Always want what you can't have, eh?


yawn...

Idag är jag för trött för mitt eget bästa. Sov 15 min för länge, snoozade om och sen, precis när man ska gå till bussen så får man reda på att 9 busssen räcker. Skjut mig! Aja, nu sitter jag på Farmville som jag så länge föraktat och hållit mig borta ifrån. Nu är jag fast. Inte lika illa som de som skolkar i en vecka för att skörda sina melonplantor men jag tycker det är kul. Den ni, det hade ni inte räknat med va?

Hade en stört konstig dröm inatt. Det kändes otroligt verklig och i själva drömmen kommer jag ihåg att jag tänkte "Gud vilken konstig dröm". Jag hatar sånna drömmar för när man vaknar är man osäker på om de har hänt på rikigt eller inte. Hur som helst så satt vi i klassrummet och jag lutade mig emot en person som jag inte träffat på 2 år. Personen i fråga och jag kom inte direkt överens från början och det förstörde allt. I drömmen lutade jag mig emot personen, låg nästan i armarna medan vi hade spanska lektion, vilket jag inte haft på 1 år - Halelujah! Hur som helst så slutade det med att personen kysste mig.

Vet inte varför men på något sätt kände jag mig trygg i personens armar. Konstigt konstigt. Varför ska drömmarna alltid få en att tänka till? Kan de inte bara vara där och endast förgylla sömnen.

nya kläder

Har beställt nya kläder - awesome!

Byxorna och sjalen


Båda två!


Plus ett likadant svart!


Och sen min älskade väska!


why's that?

Varför ska det snöa? Det känns otroligt onödigt och en aning fjantigt. Snön var ju på väg bort ju, varför kunde det inte bara fortsatt så? Nej, men varför det - roligare med lite snö nu när det bara är 10 dagar kvar till studenten!


. . .

Jag vet, jag vet, jag vet. Jag är en hemsk människa.


högt ärade generalförsamling

Ledande män och kvinnor i Sverige har ett stort ansvar. Jag vill inte genom min tystnad tiga och samtycka. Jag vill varna er som har ansvar: Ge inte fritt fram för homosex.

Det skulle inte förvåna mig om homosex blir ungdomarnas nya preventivmedel. Alla vet att nutida preventivmedel ger sjukdomar och obehag. Ungdomar som vill leva i otukt kommer att av nyfikenhet pröva homosex om det blir fritt fram. Tänk på att det är lättare att stämma i bäcken än i ån.
Vad gör ni om det blir en lavinartad ökning? En sådan ökning kommer bara att bevisa att homosex inte är medfött som en del felaktigt vill påskina. Ge de stackars vilseförda behandlingshem där de kan få hjälp.
Skulle du vilja se ditt eget barn eller barnbarn vilsefört av en vuxen homosexuell?
Tänk efter före.
M-L Johansson - fyrbarnsmor


Jag menar - wft!

1. Vad är det alla har fått för sig om att folk är homo-bi-sexuella som någon slags trend? Kan man inte bara få ha den sexuella läggningen man har utan att bli kategoriserad och anklagad för att bara följa modet. Visst vissa fjortisas verkar syssla med att pussa på varandra men jag tycker inte att det räknas som att vara bisexuell om det är det längsta man kan tänka sig att gå.

2. Sen när är det säkert sex att ha sex med någon av samma kön? Det är inte som om att samma kön skyddar mot sjukdomar? Om det skulle vara så hade någon kommit på det vid det här laget och då hade det varit förbjudet att vara heteosexuell i vissaländer. Visst att vissa preventivmedel inte funderar mot sjukdomar eller är till obehag men det är väl för fan inte de homosexuellas fel? Det är väl inte deras fel att dem finns, eller? Eftersom att det smittar mellan heterosexuella också menar jag.

3. "
Ungdomar som vill leva i otukt kommer att av nyfikenhet pröva homosex om det blir fritt fram." Hmm - jag förstår inte - det är väl lika mycket otukt för en heterosexuell att ha sex före eller utanför äktenskapet, eller har jag fel? Bara för att det är homosexuella som har sex så är det extra fel, eller?

4. "
Vad gör ni om det blir en lavinartad ökning?" Det är ju inte som om alla ungdomar kommer ta den kvinnan på¨allvar och tänka - ja men nu måste jag bli homsexuell så slipper jag könssjukdomar? Inte ens en ytterst korkad person skulle gå med på det. Den lilla biten om att homosexualitet, eller bisexualitet för den delen eftersom att det faktiskt finns något som heter så, inte skulle vara medfött. Vad fan spelar det för roll? Kan man inte bara låta en människa älska en annan människa utan en massa hinder, regler och skit imellan? Man kan inte styra över vem man älskar!

5.
"Skulle du vilja se ditt eget barn eller barnbarn vilsefört av en vuxen homosexuell?" Ursäkta mig men; Va? Skulle endast vuxna kunna vara homosexuella eller? Visst hon kanske inte menar så men det är väldigt konstigt formulerat; en vuxen homosexuell. Kvinnan har kanske aldrig tänkt tanken att en människa inte kan rå för vem han eller hon älskar? Hon tror att om hennes barn inte blir kär i den personen som enligt henne är rätt så är hennes barn vilsefört, bakom ljuset och utnyttjat.

Jaaa... Det kanske är en väldigt bra värld att föra in sina barn i. Fyllt med hat och fördomar som man kämpat i flera år med att få bort från gatorna. Det är människor som M-L Johansson som försvårar situationen för hbt personer här i världen. Ignoranta, ovetande om att världen förändras. Nu för tiden kan människor ändå stå för sina egna synpunkter och för vilka de är utan att riskera att bli mörade, i Sverige, men absolut inte i hela världen. Men om fler människor går tillbaka till samma tänkade som fyrabarnsmamman så kan man snart inte gå ut på gatorna längre... Trevligt.


trött

Jag vill sova men vågar inte i fall att jag vaknar mitt i natten och upptäcker att du inte är där bredvid mig<3


skäms

Vad är egentligen felet med människor? Vad är problemet? Varför kan en människa inte bara vara? Nej de måste hela tiden ha  bekräftelse om att de är världens härskare och ta över planeten, förstöra den bit för bit. Varför kan människan inte bara låta allt ha sin gång utan att hjälpa till med kärnvapen, maskiner av alla slag och utrotningar åt höger och vänster.

Ibland mår jag illa över att vara människa. Ibland skäms jag över min ras. Vill inte tillhöra den delen av jordens ekosystem om förstör och bara är allmänt ignoranta emot omgivningen. Är trött på det. Önskar att jag kunde göra någonting för att stoppa det sm pågår men vad jag någon som jag göra? Det är ju inte som om jag är någon stor 'ledare' som Gandhi eller Obama, om man nu kan kalla honom stor eller ledare.

Skäms över att vara människa.


måste bort...

Har haft världens resabstinens de senaste veckorna. Jag vill någonstans, vartsomhelst. Utomlands, inom Sverige, anywhere! Börjar tröttna ordenligt på allt som har med det här stället att göra. Orkar inte med samma gamla vardag, grå coh tråkig och jag orkar verkligen inte med det som det ser ut nu.

Har alltid haft ett behov av att byta miljö men nu börjar det bli extremt! Vill inte vara här, inte nu och inte sen. Jag vill ha något nytt, nya människor, nya miljöer och omgivningar... Jag vill bort helt enkelt...Nu!

who knows??

Idag är det final i Melodifestivalen! Taggad som fan. Jöback måste vinna, end of story. Annars bojkottar jag ESC! Okej det vet vi alla jag att jag inte gör men man kan ju hota dem lite.
Baby sover här inatt också. De drog till Blå igår men jag orkade inte så det blev av att fixa rummet och övervåningen, hallen och garderoben istället. Får se om Baby märker något.

Sprang imorse igen; jag har blivit taggad som fan nu på sistone. Skönt - det är verkligen vad jag behöver med tanke på att jag har varit så hängig och haft svårt att sova på sistone. Får se hur länge det håller i sig bara.

happy birthday to you!Idag fyller ingen annan än Danny Alan David Jones år. Gitarist och sångare i världens bästa band, McFly.
Underbar röst, underbar personlighet och het som bara fan - bättre blir det inte!
Hoppas han får en superbra födelsedag för det förtjänar han<3

 

     


...

Trött men inte trött nog att sova. What to do?


tvärtemot

Nyfärgat hår, tack Tess<3 Kändes som om det behövdes lite förändring och detta var precis vad jag tänkte på. Orkar inte se likadan ut, vad kan man göra för att ändras? Färga håret, gå ner i vikt, what else? Vet inte men jag är trött på den jag är, vill ändras och det är nu. Orkar inte med att vara samma person hela livet, speciellt inte om personen jag är inte ens känns som jag på riktigt. FÅr se hur det blir - förhoppningsvis så blir det jag vill och inte rakt emot - det har en tendens att blir tvärtemot vad jag vill att det ska bli.

hollow

What to say?
Det klart bästa av låtarna som är med i finalen. Jöback borde vinna, utan problem. Men med tanke på att allt vi skickar kommer sist, oavsett, så ska man kanske inte få för höga tankar. Jag tror dock att han kan komma längre än vi hr gjort på flera år. Punkt slut!
Peter Jöback<3


makeover!

Nu har jag lyckats göra om bloggen, igen. Tröttnade ganska fort på den gamla designen och nyu blev det såhär. Kämpade alldeles för länge för att bry mig om vad någon tycker om den.
Är sjukt trött. Ska nog sova snart - måste bara svara på lite mail och kära Anne skickat!


Update: Eller jo jag bryr mig, vad tycker ni?


enough is enough

Jag tänker sluta fråga. Jag tänker sluta försöka. Det är ju inte som om det uppskattas. Snarare är det som om jag är besatt, som om jag är den med mani. Men säg inte sen att jag inte försöker, det är du som stretar emot. Det är du som aldrig föreslår, som aldrig insisterar som tjatar. Jag orkar inte mer. Jag ska sluta fråga.


skottland!

Nu har de äntligen ringt. Som jag har väntat, i flera veckor, misstag på misstag. Det var inte Kate som ringde dick utan Mr. Blake, ingen aning om vad han heter i förnamn, var för nervös för att snappa upp det. Det gick dock bra och jag fick ihop hela meningar, och all den skiten. Hoppas bara att det räcker. Nu har jag gjort allt jag kan, resten är upp till dem. Hoppas bara att det inte blir fel - det får inte bli fel; inte inte inte!

Émile Zola

Thérèse Raquin. Inte en bok jag rekommenderar för den otålige och smått lättirriterade. Är på sida 108 och jag tycker inte boken har kommit igång riktigt än. Hade gärna velat ha lite mer action redan på sida 50 eller 60. Än så länge har ingenting speciellt hänt, bara det som står på baksidan.
Påminn mig att aldrig mer läsa bäcker som är skriva innan 1900-talets början.

Grrr....

Jaha, 5 timmar i Kista med mamma och så har man 2000kr mindre i plånboken. Köpte dock 3 par skor, 5 tröjor, strumpbyxor, mat och ben till farbror. Men lyckan över att ha pengar är lite bortablåst kan jag meddelan... Har nu bara 1050kr kvar att leva månaden ut på, minus allt för alla studentskivor och det man spenderar på dem... Med andra ord, mindre än 400kr kvar... Depressing, indeed!

it's okay to be gay

Igår hade jag och Baby något som man kanske skulle kunna kalla en gay-kväll. Vi kollade på Jonas Gardell klipp, klipp från Andra Avenyn (Kim<3),  och klipp från en film som heter Shelter, en riktig B-film men otroligt gullig. Vi kollade på hela filmen imorse.
Baby och jag ska ju och kolla på Gardells sketch i April, längtar som fan!

http://www.youtube.com/watch?v=N6E7vIPd-QE - Gulligt värre! Och hett!<3

Saknar redan Baby, hon gick för typ 30 min sen och jag har redan abstinens.. De här dagarna har vareit perfekta och det känns som om vi kommer närmare varandra varje dag, älskar henne mest av allt - hoppas bara hon vet hur mycket!<3<3


<3

Baby, min och bara min!<3
Älskar dig mest av allt, det vet du<3
Tack för att du gjort mig till en bättre människa<3


varför?

Varför vill man altid ha det man inte kan få och varför får man så sällan det man vill ha?


smått ångestfylld

Återigen slår ångesten över mig och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Orkar inte med någonting och det jag orkar med har ingen betydelse för någon, ibland inte ens för mig själv. Just nu är det så mycket som betyder någonting för mig, så mycket som kanske inte fungerar. Bl.a. skolan i Skottland. Dom har inte ringt än. Jag har redan mailat dem en gång och sagt att jag väntar. Vill inte maila igen och tjata på dem men samtidigt vill jag inte att det ska verka som om jag inte bryr mig, för det gör jag, kanske mer än jag vill erkänna. Eller jobbsökande. Det känns hopplöst, som om jag aldrig kommer hita ett jobb som passar mig, som om jag aldrig kommer få ett jobb över huvudtaget. Sen är det jag. Vet inte varför men mitt självförtroende har varit skiiit på sistone och allvarligt känns det som om jag bara kan gå och dö. Men det är vad jag tycker. Inte för att jag tror att någon annan skulle ha någon invändning.


motivation

Vet inte varför men jag har inte haft någon motivation till någonting på sistone. Har inte velat kliva upp på mornarna om jag inte vetat att det skulle hända någonting roligt. Jag har inte haft någon motivation att plugga, träna eller leva över huvudtaget. Vet inte varför som sagt men jag hoppas det ändras snart för det är jobbigt, som fan!

Alla runt omkring har sina liv och jag har mitt och oavsett vad som händer i mitt liv just nu så känns det som om det inte skulle kunna vara värre. Det känns som om allt som kan gå fel går fel och det som inte går överhuvudtaget var inte menat.

Varför ska jag vara den med sjuk otur? Varför är jag den som drabbats av det här? Varför just jag? Det finns nog en förklaring, kanske fler än en, kanske 1,000 men jag orkar inte. Gör verkligen inte det. Varför ska jag orka föresten? Kan inte allt bara bli bra för mig också, lika bra som det är för alla andra och deras perfekta liv.

RSS 2.0