högt ärade generalförsamling

Ledande män och kvinnor i Sverige har ett stort ansvar. Jag vill inte genom min tystnad tiga och samtycka. Jag vill varna er som har ansvar: Ge inte fritt fram för homosex.

Det skulle inte förvåna mig om homosex blir ungdomarnas nya preventivmedel. Alla vet att nutida preventivmedel ger sjukdomar och obehag. Ungdomar som vill leva i otukt kommer att av nyfikenhet pröva homosex om det blir fritt fram. Tänk på att det är lättare att stämma i bäcken än i ån.
Vad gör ni om det blir en lavinartad ökning? En sådan ökning kommer bara att bevisa att homosex inte är medfött som en del felaktigt vill påskina. Ge de stackars vilseförda behandlingshem där de kan få hjälp.
Skulle du vilja se ditt eget barn eller barnbarn vilsefört av en vuxen homosexuell?
Tänk efter före.
M-L Johansson - fyrbarnsmor


Jag menar - wft!

1. Vad är det alla har fått för sig om att folk är homo-bi-sexuella som någon slags trend? Kan man inte bara få ha den sexuella läggningen man har utan att bli kategoriserad och anklagad för att bara följa modet. Visst vissa fjortisas verkar syssla med att pussa på varandra men jag tycker inte att det räknas som att vara bisexuell om det är det längsta man kan tänka sig att gå.

2. Sen när är det säkert sex att ha sex med någon av samma kön? Det är inte som om att samma kön skyddar mot sjukdomar? Om det skulle vara så hade någon kommit på det vid det här laget och då hade det varit förbjudet att vara heteosexuell i vissaländer. Visst att vissa preventivmedel inte funderar mot sjukdomar eller är till obehag men det är väl för fan inte de homosexuellas fel? Det är väl inte deras fel att dem finns, eller? Eftersom att det smittar mellan heterosexuella också menar jag.

3. "
Ungdomar som vill leva i otukt kommer att av nyfikenhet pröva homosex om det blir fritt fram." Hmm - jag förstår inte - det är väl lika mycket otukt för en heterosexuell att ha sex före eller utanför äktenskapet, eller har jag fel? Bara för att det är homosexuella som har sex så är det extra fel, eller?

4. "
Vad gör ni om det blir en lavinartad ökning?" Det är ju inte som om alla ungdomar kommer ta den kvinnan på¨allvar och tänka - ja men nu måste jag bli homsexuell så slipper jag könssjukdomar? Inte ens en ytterst korkad person skulle gå med på det. Den lilla biten om att homosexualitet, eller bisexualitet för den delen eftersom att det faktiskt finns något som heter så, inte skulle vara medfött. Vad fan spelar det för roll? Kan man inte bara låta en människa älska en annan människa utan en massa hinder, regler och skit imellan? Man kan inte styra över vem man älskar!

5.
"Skulle du vilja se ditt eget barn eller barnbarn vilsefört av en vuxen homosexuell?" Ursäkta mig men; Va? Skulle endast vuxna kunna vara homosexuella eller? Visst hon kanske inte menar så men det är väldigt konstigt formulerat; en vuxen homosexuell. Kvinnan har kanske aldrig tänkt tanken att en människa inte kan rå för vem han eller hon älskar? Hon tror att om hennes barn inte blir kär i den personen som enligt henne är rätt så är hennes barn vilsefört, bakom ljuset och utnyttjat.

Jaaa... Det kanske är en väldigt bra värld att föra in sina barn i. Fyllt med hat och fördomar som man kämpat i flera år med att få bort från gatorna. Det är människor som M-L Johansson som försvårar situationen för hbt personer här i världen. Ignoranta, ovetande om att världen förändras. Nu för tiden kan människor ändå stå för sina egna synpunkter och för vilka de är utan att riskera att bli mörade, i Sverige, men absolut inte i hela världen. Men om fler människor går tillbaka till samma tänkade som fyrabarnsmamman så kan man snart inte gå ut på gatorna längre... Trevligt.


Kommentarer
Postat av: Anna

Omg, vad tänker människan med? Ingenting är väl det uppenbara svaret!!



1. Håller med dig på alla punkter



2. Vad fan menar hon med; "Skulle du vilja se ditt eget barn eller barnbarn vilsefört av en vuxen homosexuell?"

Vad fan snackar hon om där liksom?? Vilseledd?? Av en vuxen?? Låter som nån jävla pedofil eller nåt!



3. "Ge de stackars vilseförda behandlingshem där de kan få hjälp." Hahahahahahahaha tack, eller?? xD

Vadå för jävla hem, ett hem för avbehandling för homo/bisexualitet eller vad då?



Jävla ballonghuvud, sluta va så uppblåst och uppe i det blå, i din värld verkar alla ska vara hetero, alltså svart/vit - hur kan du ens tänka dig att leva i en värld utan färger? Alla är olika, alla är lika heter det väl?! (ursäkta om nån tar illa upp men jag blir så förbannad.....)

// en som tydligen behöver "hjälp"

2010-03-17 @ 19:28:49
URL: http://stargirl.bloggplatsen.se
Postat av: Cissi

Inte okej.

2010-03-17 @ 23:13:44
URL: http://smackthat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0